Ai nevoie de carduri printate pentru afacerea ta?

Tot mai multe afaceri au implementat in strategia lor de dezvoltare cardurile personalizate pentru clienti sau angajati.



Restaurantele, hotelurile, lanturile de magazine si de farmacii sunt numai cateva dintre zonele de business unde conceptul de card personalizat este popular si extrem de util.



Cardurile personalizate pot fi folosite ca legimatii si carduri de acces in sediul firmei pentru angajati, o modalitate accesibila si eficienta de securizare a intrarii in cladire.



Un card personalizat este citit cu ajutorul unor cititoare de coduri de bare, de proximitate sau de contact, care vor furniza instantaneu date despre card si utilizatorul acestuia. Cardurile pot fi folosite pentru a fideliza clientii, prin atragerea punctelor de fidelitate, prin oferirea unor reduceri sau a unor facilitati speciale etc.



Pe site-ul PrintCard.ro, se pot gasi o varietate de produse pentru productia  imprimante de carduri, consumabile (Carduri PVC, Riboane/Cartuse, truse de curatare), cititoare de coduri de bare, magnetice sau hibrid si software pentru tiparire carduri.



PrintCard Systems este distribuitor exclusiv pentru imprimantele Magicard, care beneficiaza de functii de securizare unice.



Compania are un avantaj competitiv major si anume introducerea Garantiei Functionarii Continue, care asigura clientul ca va primi o imprimanta la schimb in perioada cand produsul este in garantie.



Imprimantele de carduri comercializate de Printcard Systems prezinta tehnologii ultramoderne de printare: Edge to Edge (imprimare color full, pe toata suprafata cardului), Duplex (imprimarea pe ambele fete in mod automat, dintr-o singura trecere prin imprimanta), imprimare reinscriptibila (cu ajutorul careia se imprima cardurile reutilizabile prin stergerea si reimprimarea aceluiasi card de pana la 500 de ori, fara a utiliza consumabile suplimentare), profile de culoare ICC (prin care este asigurata maparea corecta a atributelor de culoare ale imaginii).



Cardurile care se pot imprima astfel au, de asemenea, tehnologii superioare de securizare, encodare prin banda magnetica sau smart card, precum si posibilitatea conectarii si adaptarii prin Ethernet si Duplex Upgrade.



Toate produsele comercializate de Printcard Systems prezinta o garantie extensibila in functie de categoria aleasa de client: UltraPlus (pe o perioada de 2 ani), Ultra Cover Plus (pe o perioada de 3 ani), respectiv UltraPlus Extended (o garantie de 1 sau 2 ani extinsa fata de perioada de producator).



Garantia ofera, pe langa alte facilitati, schimbarea imprimantei cu una noua pe perioada reparatiilor.



PrintCard Systems ofera echipamente calitative pentru printarea ultramoderna a cardurilor, alaturi de un sistem de garantie eficient si sigur pentru clienti.



Powered by SEO monitor