7card își lansează propriul program de antrenamente în aer liber: Fit Republic

București, 6 iunie. 7card, singurul card de beneficii pentru angajați care oferă acces la peste 70 de cluburi sportive, piscine, săli de dans și de yoga din București, aduce din SUA un concept revoluționar de sport în aer liber. Abonații Fit Republic pot alege între Yoga, antrenamente tip Bootcamp militar sau alergare, în parc sau pe stadion. Disponibil momentan doar în București, programul se va extinde curând  și în alte orașe din țară precum Cluj, Iași și Timișoara.

În Statele Unite, conceptul de sport în aer liber este foarte popular și a cunoscut o creștere exponențială în ultimii 3 ani. Una dintre cele mai de succes companii ce oferă programe de acest gen a înregistrat în 2012 o cifră de afaceri de 4,6 mil.$, după o creștere de 1820% față de 2009.

7card a adus prima inovație în modul în care tinerii se antrenează dezvoltând sistemul de acces printr-un singur card la peste 70 de săli cu diverse profile de antrenamente. Urmărind tendințele internaționale și, în special succesul pe care îl au antrenamentele de acest gen în SUA, anul acesta 7card a decis să lanseze Fit Republic. Clubul își desfășoară antrenamentele în parcuri și pe stadion, pe grupe susținute de antrenori specializați, oferind abonaților o experiență nouă în materie de sport.

Fit Republic este produsul experienței acumulate de la lansarea 7card, atât din perspectiva a ceea pe apreciază angajații, cât și corporațiile. Ca urmare, antrenamentele din Fit Republic se desfășoară în locuri accesibile, parcul IOR, Tineretului, Herăstrău și pe stadionul Iolanda Balaș. Mai mult, orele de antrenamente sunt fie dimineața devreme, fie dupa-amiaza, după programul obișnuit de lucru al corporațiilor.

Tipurile de antrenamente oferite de Fit Republic sunt diverse, fiecare dintre acestea având un antrenor cu experiență în domeniu și care poate recomanda un plan nutrițional favorabil. Din iunie sunt disponibile programele FitCamp, Yoga&Shapes, KidsRepublic și RunRepublic, urmând să se deschidă în scurtă vreme și FitMoms, dedicat proaspetelor mămici, MarathonCamp, pentru cei ce se antrenează pentru competiții, și AdrenalineCamp, program intens de antrenamente. FitCamp este un program inspirat din stilul dinamic al antrenamentelor militare, axat pe rezultate într-un timp relativ scurt. Grupele sunt create astfel încât fiecare dintre participanți să beneficieze de atenția antrenorului și să-și poată urmări evoluția. Pentru pasionații de alergare, RunRepublic este antrenamentul care îi ajută să evolueze, practicând mișcările corecte. Există și un program dedicat relaxării fizice și mentale, Yoga & Shapes. Pentru copii, există programul KidsRepublic, gândit astfel încât cei mici să deprindă sportul ca un obicei în viața lor, să-și crească puterea de concetrare și încrederea în sine.

 

Până la finalul lunii iunie, Fit Republic acordă un discount de lansare în valoare de 30% din valoarea abonamentului, pentru toate programele disponibile.  Înscrierile se pot face online, pe www.fitrepublic.ro.

 

Mai multe despre Fit Republic
Misiunea noastra este de a crea programe sportive care să susțină transormarea fizicăși mentală a cât mai multor oameni.

Programe de antrenamente: FitCamp, antrenamente de tip Bootcamp, RunRepublic, antrenamente pentru pasionații de alergare, Yoga&Shapes, KidsRepublic, antrenamente pentru copii.
Antrenamentele se desfășoară în: parcul IOR, Tineretului, Herăstrău și pe stadionul Iolanda Balaș.

Mai multe detaili despre programele de antrenamente pe http://www.fitrepublic.ro

Despre 7card
7card, un card unic de acces la o gamă variatăde activități sportive, se adresează atât angajaților, cât și companiilor, aducând beneficii reale de flexibilitate, diversitate și ușurințăîn utilizare. 7card pare a fi produsul perfect pentru orice angajat și în același timp, instrumentul optim pentru companiile angajatoare, interesate încă săstimuleze performanța pe timp de criză.

Câteva dintre companiile care oferă 7card angajaților săi: A&D Pharma, Adobe, Alpha Bank, Avon, Bancpost, BCR, BRD, British American Tobacco, Goodyear, Ikea, ING, Nestle, Orange, P&G, PwC, Renault, Romtelecom, UniCredit Leasing, UPC, Vodafone, Volksbank și Xerox.